Jennie Lena met het ZO! Gospel Choir

Jennie Lena met het ZO! Gospel Choir
6 maart 2018 Gino

Jennie Lena is joining DjazzVibes! En dat doet zij samen met het ZO! Gospel Choir op zondag 27 mei in de Catharinakerk. Zullen onze eeuwenoude glas-in-loodramen het begeven?

Soms gaat er jarenlang hard werken vooraf aan een droomdebuut. Jennie had al een lange weg afgelegd in de muziek voordat ze in 2015 definitief bekend werd bij het grote publiek dankzij haar deelname aan The Voice of Holland.

Haar auditie met het nummer Who’s Loving You ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aan- dacht. De video is inmiddels bijna 30 miljoen keer bekeken. De populaire Amerikaanse blogger Perez Hilton schreef: ‘Het was niet alleen de beste auditie voor The Voice of Holland, het was één van de BESTE audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie.’ Jennie’s video’s tezamen zijn op Youtube meer dan 50 miljoen keer bekeken.

Soul, R&B, Jazz, 90s, hiphop, Gospel, Funk, Folk en Blues: die verschillende muziekstijlen waarmee Jennie is op- gegroeid verwerkt ze nu in haar eigen muziek. Gezegend met een stem die raakt en een natuurlijke aanleg voor songwriting, weet ze tijdloze muziek te maken met een eigen twist. In haar nummers zoekt Jennie voortdurend de grens op tussen pijn en hoop en daarmee zingt ze zich recht je hart in.

Jennie zingt op zondag 27 mei met het ZO! Gospel Choir in de Catharinakerk in Doetinchem, van 15:00 tot 16:30 uur.

Klik hier voor tickets.