George Baker, Jeangu Macrooy en Boris eerste namen DjazzVibes

George Baker, Jeangu Macrooy en Boris eerste namen DjazzVibes
26 januari 2018 Gino

George Baker, Jeangu Macrooy en Boris eerste namen DjazzVibes

Doetinchem, 26 januari 2018

De eerste namen van het festival DjazzVibes zijn bekend. De prijswinnende Surinaamse singer songwriter Jeangu Macrooy,  Little Green Bag legende George Baker en Boris zullen 25, 26 en 27 mei optreden tijdens de derde editie van het jazzfestival DjazzVibes in de binnenstad van Doetinchem. Natuurlijk ontbreken de 50 meter lange brunchtafel in de tot Bourbon Street omgedoopte Grutstraat en de gospeldienst in de Catharinakerk met het Zo! Gospel Choir ook dit jaar niet.

Met haar verrassende cross-overs en verschillende muziekstijlen staat het festival wederom het teken van verbinding. Het gaat om de ‘vibes’ die muziek bij mensen teweeg brengt. Van de zinderende Tarantino-avond in club 22-24 met George Baker en Boris via jeugdprogramma’s en masterclasses voor talentvolle jongeren tot de optredens in de straten en horecagelegenheden vinden lokaal- én (inter)nationaal talent van jazz, soul tot gospel elkaar tijdens het driedaagse festival.

Informatie over het programma en kaartverkoop is te vinden op www.djazzvibes.nl

De derde editie van DjazzVibes wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Doetinchem, en hoofdsponsoren Bax advocaten belastingdeskundigen, Van Egmond Groep, Logisz, Heilbron en Symbus in samenwerking met Gringo’s en Gruitpoort.