Waylon headliner vierde DjazzVibes festival

Waylon headliner vierde DjazzVibes festival
1 maart 2019 Gino

Waylon is op 25 mei de headliner van de vierde editie van het DjazzVibes festival in Doetinchem. Naast een optreden op het hoofdpodium op zaterdagavond, gaat de coach uit het tv-programma The Voice ook jongeren coachen in een bijzondere masterclass van de DjazzVibes Academy.

Ook Jan Terlouw Junior komt met zijn Night Club Orchestra naar DjazzVibes voor een grote stageshow. Naast de inmiddels traditionele DjazzVibes ingrediënten: de tot Bourbon Street omgedoopte Grutstraat op zaterdag en de buitenlunch op zondagmiddag is ook de uit Indonesië afkomstige top-saxofonist Nicky Manuputty te zien en natuurlijk horen op het festival, dat dit jaar plaats vind op 24, 25 en 26 mei. Overige namen worden later bekend gemaakt.  

DjazzVibes Academy

Nieuw dit jaar is De DjazzVibes Academy. Het betrekken van jongeren en talentontwikkeling was, met de jaarlijkse schoolvoorstellingen en masterclasses, altijd al integraal onderdeel van het festival, maar met de DjazzVibes Academy gaan we een stap verder in de begeleiding en proberen om jongeren tot hun recht te laten komen in de muziek. Vanaf 20 maart kunnen jongeren negen weken lang in de Gruitpoort muziek komen maken. Samen werken ze toe naar de masterclass met Waylon op 25 mei.

DjazzVibes vindt plaats op 24, 25 en 26 mei in het centrum van Doetinchem. Het hele weekend staan verschillende artiesten, bands en aanstormende talenten geprogrammeerd in onder andere de Grutstraat, de Doetinchemse horeca en in De Gruitpoort. Aanmelden voor de DjazzVibes Academy kan via https://djazzvibes.nl/aanmelden-djazzvibes-academy/.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

14 + tien =